Galaxy ngandika larangan udud, Apac casinos babras 1Q ing Macau
toto

Galaxy ngandika larangan udud, Apac casinos babras 1Q ing Macau

revenue Net ing Macau casino operator Galaxy Entertainment Group Ltd ambruk Data SDY 7,7 persen ing waktu pisanan. Pendapatan kasebut mung kurang saka HKD13.05 milyar (US$1.66 milyar) dibandhingake karo HKD14.13 milyar ing kuartal taun sadurunge.

Nomer kasebut diwenehi ing ringkesan sing diajukake karo Bursa Saham Hong Kong ing Kamis. Bursa Hong Kong mung prentah nglaporake kanthi basis setengah taun lan setaun.

Nomer paling anyar padha nglawan basis dhuwur kanggo taun sadurunge. Ing kuartal pisanan 2018, bathi Galaxy Entertainment mundhak 32 persen saben taun.

Pangentukan kuartal pisanan Galaxy Entertainment sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) mudhun 7,8 persen saben taun. EBITDA kuwi ana HKD3,98 milyar, dibandhingake meh HKD4,32 milyar taun sadurungé.

Larangan saka Januari ing tableside udud ing kamar VIP lan kompetisi saka kasino liyane ing Macau lan ing Asia-Pasifik (Apac) wilayah, wis efek negatif ing kinerja kuartal pisanan, ngandika Lui Che Woo, ketua lan pangadeg Galaxy Entertainment. , ing statement ngiringi nomer kuartal pisanan sing dipilih.

” Sakabèhé amarga kondisi pasar sing ana, aku yakin grup kasebut ngasilake asil finansial sing padhet,” ujare Pak Lui. “We tetep manteb ing ati ing medium- kanggo Outlook long-term kanggo Macau ing umum lan Galaxy Entertainment khusus diwenehi wutah terus ing dikarepake kanggo pariwisata, luang lan lelungan saka daratan China,”Panjenenganipun ditambahake.

Ing waktu pisanan ing taun, bathi net game ambruk 7,0 persen, kanggo HKD11,09 milyar, saka HKD11,92 milyar.

Firma ngandika: “Ing waktu pisanan, revenue game reged [GGR] wis kena pengaruh dening introduksi saka larangan udud lengkap lan tambah kompetisi saka loro kasino lokal lan regional.”

VIP junket rolling chip turnover – ukuran liyane saka kinerja casino lan hubungane karo agen-kui muter – plummeted 29,5 persen taun-on-taun ing telung sasi kanggo 31. Maret turnover kuwi grup-sudhut meh HKD203,57 milyar, dibandhingake mung. ndhuwur HKD288,79 milyar ing kuartal pisanan 2018.

“Galaxy nglaporake asil kuartal pisanan sing ora nyenengake, kanthi momentum EBITDA sing kurang apik (mudhun 9 persen kuartal lan 12 persen saben taun, dinormalisasi kanggo luck) lan kerugian pangsa pasar antarane segmen,” tulis DS Kim lan Christopher Tang, analis ing JP Morgan Securities (Asia Pacific) Ltd ing cathetan Kamis.

“Nanging iki ora bakal kaget sapa wae ing wektu iki, amarga asile sing ringkih wis ditandhani kanthi apik,” ujare.

VIP, massa ngisor rata-rata pasar

Banking klompok Morgan Stanley wis ngandika ing awal April cathetan iku diantisipasi sing kamar junket anyar ing Galaxy Entertainment kang kapal penggedhe Cotai property Galaxy Macau bakal mbantu gain pangsa pasar ing VIP taun.

Tabel massa kuartal pisanan 2019 klompok kasino “nyelehake” – jumlah awis sing dituku ing meja massa lan chip awis sing dituku ing kandhang casino kanggo https://merciainstitute.com/ game kasebut – mundhak 6,9 persen saben taun. “Turun” massa kasebut kira-kira HKD30,46 milyar, dibandhingake HKD28,51 milyar taun sadurunge.

Pengatur casino Macau ngandika ing data dirilis ing April, sing GGR pasar massal kutha-wide wungu 16,1 persen taun-ing-taun.

Volume game elektronik Galaxy Entertainment sajrone telung wulan pisanan 2019 kira-kira HKD16.18 milyar, mudhun 9.3 persen saka meh HKD17.83 milyar sing diraih ing kuartal pertama 2018.

data Government nuduhake yen slot machine GGR Macau-sudhut – ora kalebu GGR saka supaya disebut-mesin multi game urip – ing waktu pisanan mudhun 2,3 persen.

revenue net kuartal pisanan Galaxy Macau ana HKD9,26 milyar, mudhun 5,9 persen taun-ing-taun lan mudhun circa 11 persen waktu-ing-kuartal. Properti Togel SDY Cotai minangka kontributor utama kanggo revenue lan penghasilan Galaxy Entertainment.

EBITDA sing diatur properti kasebut ana HKD3.02 milyar, mudhun 7.3 persen taun-taun lan mudhun udakara 12 persen kuartal. Margin EBITDA sing diatur miturut Standar Pelaporan Keuangan Hong Hong yaiku 33 persen, padha karo kuartal taun sadurunge.

Firma ngandika ing komentar ing nomer seprapat: “We terus kanggo kemajuan karo HKD1,5-milyar program penambahan mbenake sadurungé ing loro Galaxy Macau lan StarWorld Macau. Sanadyan ana sawetara gangguan, kita yakin program peningkatan iki bakal nggawe resort kita luwih atraktif kanggo para tamu. Kita ngarepake ngrampungake program iki ing wiwitan taun 2020.

Ing “kontribusi saka Phase 3 ora bakal tenan felt nganti 2021,” ngandika broker Sanford C. Bernstein Ltd ing cathetan ana ing asil seprapat, lan referring kanggo phase sabanjuré expansion saka Galaxy Macau.

Galaxy Entertainment ngadhepi “headwinds ing jangka cendhak / medium relatif kanggo pasar sakabèhé kajaba bisnis VIP dhuwur-mburi bali ing pungkasan taun iki: expansion kapasitas long-term karo Fase 3-4 minangka pembalap nilai tombol,” nyatakake analis broker Vitaly. Umansky, Eunice Lee, Kelsey Zhu.